Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil løg og hvidløg. Skær løgene i tynde både og snit hvisløgene i tynde skiver. Kom løgene i en bradepande 25x30 cm. og kom hvidløgene oven på. Gnid ung hanen med salt og peber både ind og ud vendig. Læg ung hanen øverst og sæt den i ovnen ved 200° i 1½ time. Tag hanen fra og læg den på et fad. Kom honningen og citronsaften samt rosiner i bradepanden. Vend det rundt mellem løgene og smag til, evt. juster med mere saft eller honning alt efter din smag. Parter ung hanen i mindre stykker og anret den pænt på fadet. Kom løgkompoten i en lille serveringsskål. Server det til kyllingen, samme med nykogte kartofler eller pasta. Server evt. en grøn salat til. Bemærkninger: Hvis man ikke kan få en unghane er en almenlig kylling også ganske udmærket. Man kan også bruge kanin. Dog er der korter tilberedningstid i ovnen. Kylling 1 time og kanin 45-50 minutter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |