Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pandekagerne røres sammen som sædvanligt, men steges kun på den ene side. På den ikke stegte side lægges fyldet. Fyld: De revet gulerødder,spinaten,fløden og krydderierne kommes i en gryde småsimre under omrøring i ca. 10 minutter. Skinken kommes i og varmes med et øjeblik. (skinken kan undlades, hvis man ønsker en vegetar ret, eller erstattes med kylling, om man fortrækker det). Fyldet fordeles, på pandekagerne og de rulles og lægges i et ildfast fad. Drysses med ost(kan undlades) og bages ved 200°C. i 20 minutter. Serveres med bønnesalat. (se under tilbehør). Laver man en dobbelt potion kan man fryse den ene ned og så har man til en travl dag eller en uventet frokost. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |