Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Snit backonen i tern og svits den i gryden. Tag backonen op og svits de skrallede og udskårende grønsager i fedtstoffet. Tilsæt grønsagsjuisen, tomatjuisen og boullionterningen, lad det koge op i 15 minutter. kom kød-mel bollerne på. Tilsæt chilien, salt og peber samt mælken. Lad det koge op igen og kom backonen i. Serveres med flute og cremefraice til. Bemærkninger: Der kan bruges et væld af grønsager til og dybfrosne kan også bruges, lige som en rest pasta-kogte kartofler kan bruges son fyld. Det kan også bruges fiskeboller i steden for, man kan også lave den rent vegetarisk. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |