Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kødetbrunes i olien. Tilsæt løg som er groft hakket og champignoner skåret skiver samt gulerødderne som er snittede i skiver. Kom tomatpure, fløde, salt og peber. Kom også boullionterningen og vand ved. Lad retten små koge i 1 time eller til det er mørt. Kom coctailpølserne i og lad retten koge yderligt i 5 minutter. Smag til med ekstra salt og peber. Meden gullashen koger skralles kartoflerne og koges møre i vand uden salt. Hæld vandet fra og pisk kartoflerne med en elpisker. Kom mælken i gryden og kog den op, tilsæt den til mosen sammen med smørret og pisk den godt igennemen. Smag til med salt og peber. Server mosen til gullashen og giv en rødbedesalat til eller blodt almenelig syltede rødbeder. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |