Fredag 29. Marts 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Gullasch med mos
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g okse, småkød, tern (18-20%)
200 g løg
300 g gulerødder
200 g champignon
200 g cocktail pølser
2 dl vand
1 stk. bouillon, okse
1 dl tomatpure
2 dl fløde 13%
lidt salt
lidt peber, sort
2 spk. olie, raps
1 kg kartofler, alm.
2 dl mælk 0,5%
50 g smør (saltet)
1 tsk. salt
lidt peber, hvid
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
31 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kødetbrunes i olien.
Tilsæt løg som er groft hakket og champignoner skåret skiver samt gulerødderne som er snittede i skiver.
Kom tomatpure, fløde, salt og peber.
Kom også boullionterningen og vand ved.
Lad retten små koge i 1 time eller til det er mørt.
Kom coctailpølserne i og lad retten koge yderligt i 5 minutter.
Smag til med ekstra salt og peber.
Meden gullashen koger skralles kartoflerne og koges møre i vand uden salt.
Hæld vandet fra og pisk kartoflerne med en elpisker.
Kom mælken i gryden og kog den op, tilsæt den til mosen sammen med smørret og pisk den godt igennemen.
Smag til med salt og peber.
Server mosen til gullashen og giv en rødbedesalat til eller blodt almenelig syltede rødbeder.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk