Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Lagen hældes fra bønnerne og de skylles i koldt vand. Kartoflerne skæres i skiver. Broccolien deles i små buketter og koges i let saltedet vand i 2 minutter. Rødløget pilles, halveres og skæres i skiver. Oliven skæres i tynde skiver. Alle ingredienserne blandes forsigtigt sammen. Hvidløget presses og blandes i marinaden som røres af, olien, rødvinseddiken,vand, salt go peber. Marinaden vendes i salaten. Anrettes i en skål og pyntes med de hårdkogte æg som deles i både. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |