Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Risene koges i vandet med tilsat salt og afkøles. Rejerne tøs op. Bønnerne koges i let saltet vand i 2-3 minutter. Afkøles. Squashen skæres i tynde stave. Rødløget pilles og hakkes eller snittes meget fint. Avocadoen halveres og stenen fjernes. Kødet skæres i tern. Den halve citron presses og saften hældes over avocadoternene. Dilden hakkes. Kogte ris, rejer, grønsagerne, avocado og dild blandes. Alle ingredienserne til marinaden piskes sammen. Grønsagsjuicen, mild chilisauce, citronsaft, salt og peber. Marinaden hældes over rissalaten. Bemærkninger: Rissalaten med rejer, serveres som frokost eller forret med flute eller ristet brød. Pyntes med citronskiver (rytter). Der kan anvendes en rest Ørred, varmrøget laks eller tun i vand i steden for rejer. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |