Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hvidløg presses. Lidt reven citronskal samt saften fra den halve citron, balsamico og olien blandes. Leveren skæres i tynde strimler og lægges i marinaden og trækker i 30 minutter tildækket og i køleskabet. I mens ordnes pastinak og gulerødder som skrales og snittes i tynde skiver. Feniken halveres og roden fjernes og snittes fint. Hvidkålen snittes også fint. Olien varmes på en pande. Leveren afdryppes og steges en 3-4 minutter og krydres med salt og peber. Leveren tages fra panden men holdes varm. Grønsagerne svitses i 6-8 minutter. Rosmarinen salt og peber tilsættes levern vendes i grønsagerne og det varmes let igennemen. Server marineret lever med grønsager med ris eller kinesiske nudler kogt efter anvisningen på pakken. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |