Torsdag 28. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Hvidløg presses. Lidt reven citronskal samt saften fra den halve citron, balsamico og olien blandes. Leveren skæres i tynde strimler og lægges i marinaden og trækker i 30 minutter tildækket og i køleskabet. I mens ordnes pastinak og gulerødder som skrales og snittes i tynde skiver. Feniken halveres og roden fjernes og snittes fint. Hvidkålen snittes også fint. Olien varmes på en pande. Leveren afdryppes og steges en 3-4 minutter og krydres med salt og peber. Leveren tages fra panden men holdes varm. Grønsagerne svitses i 6-8 minutter. Rosmarinen salt og peber tilsættes levern vendes i grønsagerne og det varmes let igennemen. Server marineret lever med grønsager med ris eller kinesiske nudler kogt efter anvisningen på pakken. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |