Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tø spinaten op. Enebærne hakkes fint. Backonen skæres i små strimler. Det røres sammen. Skær et snit i de 4 bryster og fordel spinatfyldet deri. De lukkes evt med en kødnål eller tandstik. Brysterne brunes i oliern i 5 minutter og steges vider for svag varme i 20 minutter. De vendes et par gange under vejs. Løg svitses i en lille gryde og boulionterningen samt vand tilsættes. De to af appelsinerne pressea og en tsk. reven skal tilsææes, kommes i gryden og småkoger . Kom tomatkoncentrater, chilien samt kanel i også og lad det småsimre. I meden filerne fra den sidste appelsin skæres frs . Jævn saucen med marizenamelet udrørt i de 4 spsk. vand. Smag til med salt og peber og kom så de filer i og varm saucen igennem. Server ris til kyllinge3brysterne ogsaucen ved. Husk at server en god salat til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |