Søndag 06. Oktober 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Laksefad medgrønsager.
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

10 stk. tomat (soltørret), vand
300 g gulerødder
375 g porre
150 g selleri
1 tsk. basillikum
lidt salt
lidt peber, hvid
500 g laks
1 spk. persille
1 tsk. timian
1 spk. dild
1 tsk. olie, raps
1 tsk. citron, saft
1 tsk. salt
0,5 l tomatjuice
1 dl vand
1 stk. citron, rå
1 kg kartofler, samsø
400 g salat,blandet
lidt olie/eddike,blandet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Læg de soltørret tomater i blød i 10 minutter.
Gulerødder og selleri skrældes og skæres i strimler.
Porrene rensen og snittes i tynde skiver.
De soltørret tomater skæres i mindre stykker.
Grønsagerne lægges i et ovnfast fad.
Basillikum, salt og peber, drysses oven på.
De øvrige krydderurter hakke meget fint og røres med olien, citronsaften og peber og smørres oven på laksefilerne.
Tomatjuisen og vand hældes ved og citronen skæres i tynde skiver som lægges øverst på laksen.
Sættes i ovnen ved 200° i 40 minutter på nedderste ovnrille.
Fadet dækkes evt. med folie for ikke at tage for meget farve.
Kartoflerne koges og serveres til sammen med en grøn salat vendt i olie-eddile dressing.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk