Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Læg de soltørret tomater i blød i 10 minutter. Gulerødder og selleri skrældes og skæres i strimler. Porrene rensen og snittes i tynde skiver. De soltørret tomater skæres i mindre stykker. Grønsagerne lægges i et ovnfast fad. Basillikum, salt og peber, drysses oven på. De øvrige krydderurter hakke meget fint og røres med olien, citronsaften og peber og smørres oven på laksefilerne. Tomatjuisen og vand hældes ved og citronen skæres i tynde skiver som lægges øverst på laksen. Sættes i ovnen ved 200° i 40 minutter på nedderste ovnrille. Fadet dækkes evt. med folie for ikke at tage for meget farve. Kartoflerne koges og serveres til sammen med en grøn salat vendt i olie-eddile dressing. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |