Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Der er beregnet 2 skiver bacon pr. person. Sæt baconen over at stege på en pande til den er gyldenbrunt og sprød. Pisk æg og fløde let sammen. Krydr med salt og peber. Smelt smørret i en tykbundet gryde. Kom æggemassen i gryden og lad den stivne ved jævn varme under omrøring. Anret røræg og bacon på et fad og garner med fint snittet/klippet purløgn Bemærkninger: Der kan også bruges skinke i steden for bacon om man finder det for fedt og saltede. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |