Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pak torskerognen i pergamentpapir og kog den i letsaltet vand. Små torskerogn skal koge 20 minutter større 30-40 minutter. Når torskerognen føles fast er den færdigkogt. Fjern hinden og lad rognen blive kold. Mos torskerognen og rør den med creme fraichen. Smag til med salt og peber og citron. Tilsæt agurke og peberfrugt skåret i små tern samt fintsnittede forårsløg. Serveres evt med ristet brød eller et godt rugbrød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |