Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Udblød husblasen i koldt vand. Del æggene og pisk æggeblommerne og sukker tykt og skummende. Tilsæt reven appelsinskal og appelsinsaft. Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad eller i microovnen. Tilsæt citronsaften så den bliver håndvarm og rør den i en tynd stråle i æggemassen. Pisk æggehviderne meget stive. Fold dem i æggemassen når den begynder at stivne. Hæld moussen i portionsglas eller i en skål og stil den koldt for at stivne. Pyndt med fintstrimlet syltede appelsinskal og giv flødeskum til. Bemærkninger: Den samme opskrift kan bruges til alle andre frugter undtagen kivi da den ødelægger husblasen der skal man bruge pektin eller et udkog fra pardisæbler. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |