Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Ris koges. Skær løg ud i tern, hak hvidløget fint. Skær kyllngekødet ud i mundrette bidder. Skral og skær gulerødderne ud i bjælker. Rør karryen ud i olien, i en slip let gryde/pande og tænd for blusset. Svits løg, hvidløg og kyllingkødet til kødet har ændret farve. Tilsæt gulerødder. Hæld vand og bouillonterning ved og lad retten småsimre i 10 minutter. Skær peberfrugt i strimler, squash i skiver, champignon i kvarte. Tilsæt sammen med ærter og kog yderligt i 10 minutter. Jævn saucen med maizena melet ud rørt i lidt vand. Smag til med salt og peber. Bemærkninger: Tip: serveres med 400 g Provencalske bønner find opskriften under tilbehør på madmor.dk Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |