Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skær køde i pæne skiver. Brun dem i olien let gyldne. Tag det op og brun derefter de udskårne champignoner, skivet squash og fint snittede blegselleri. Hæld de flået tomater og vandet samt boulionterningerne. Skær broccolien i små buketter. Kom dem i retten og tilsæt også kødet. Kog risene evt. i microovnen 15 minutter så er de færdige samtidig med gryderetten. Lad retten småsmurre i 10-12 minutter. Smag til med salt og peber og tilsæt ærterne lad retten lige komme op på kogepungtet og server med fint hakket persille øverst. Bemærkninger: Gryderetten er fryseegnet men vend da med persillen til retten serveres. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |