Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær køde i pæne skiver. Brun dem i olien let gyldne. Tag det op og brun derefter de udskårne champignoner, skivet squash og fint snittede blegselleri. Hæld de flået tomater og vandet samt boulionterningerne. Skær broccolien i små buketter. Kom dem i retten og tilsæt også kødet. Kog risene evt. i microovnen 15 minutter så er de færdige samtidig med gryderetten. Lad retten småsmurre i 10-12 minutter. Smag til med salt og peber og tilsæt ærterne lad retten lige komme op på kogepungtet og server med fint hakket persille øverst. Bemærkninger: Gryderetten er fryseegnet men vend da med persillen til retten serveres. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |