Torsdag 14. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Gnid koteletterne med salt og lad dem hvile koldt en times tid. Skræl grønsagerne og snit dem i passende stykker. Sæt kartofflerne over at koge så de er færdige samtidig med resten af retten. Kog grønsagerne i boulionvandet med hold broccolien tilbage da den kun krever ganske få minutter. Hak kørvlen. Rør maizenamelet ud i vandet. Sæt en pande over og varm den godt kom olien på. Krydr koteletterne med peber og kom dem på panden steges 3 minutter på hver side. Jævn boulionvandet med marizenaen og kom broccolien i kog i 3 minutter og kom kørvlen i vend og smag til med salt og peber. Serveres med kartoffler og de let stuvede grønsager. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |