Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Gnid koteletterne med salt og lad dem hvile koldt en times tid. Skræl grønsagerne og snit dem i passende stykker. Sæt kartofflerne over at koge så de er færdige samtidig med resten af retten. Kog grønsagerne i boulionvandet med hold broccolien tilbage da den kun krever ganske få minutter. Hak kørvlen. Rør maizenamelet ud i vandet. Sæt en pande over og varm den godt kom olien på. Krydr koteletterne med peber og kom dem på panden steges 3 minutter på hver side. Jævn boulionvandet med marizenaen og kom broccolien i kog i 3 minutter og kom kørvlen i vend og smag til med salt og peber. Serveres med kartoffler og de let stuvede grønsager. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |