Torsdag 13. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med kartofflerne; Tænd ovnen på 220°. Skræl kartofflerne og skær dem i både. Læg dem på bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen. Vend dem efter 10 minutter og bag dem yderligt i 10 minutter. Gryderetten: Skær kødet i strimler og brun det i olien. Snit kalkunbaconen i mindre stykker og steg det gyldent og sprødt. Tag det op og læg det til side. Kom kødet tilbage i gruden og tilsæt de rensede og kvartede champignoner samt perleløg. Tilsæt ribsgelen, sennep, soja, knust enebær, timian, boulion og vand. Lad detsmåkoge i 15minutter. Udrør maizenamelet og jævn saucen. Smag til med salt og peber. Vend baconen i lige før serveringen. Skræld rødbederne og riv dem groft. Skær æblet fri for kærnehus og skær det i små tern. Vend dem i rødbederne sammen med honningen, fromage fraice og revet peberrod. Server retten med de ovnstegte katoffelbåde og rødbedesalaten. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |