Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Start med kartofflerne; Tænd ovnen på 220°. Skræl kartofflerne og skær dem i både. Læg dem på bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen. Vend dem efter 10 minutter og bag dem yderligt i 10 minutter. Gryderetten: Skær kødet i strimler og brun det i olien. Snit kalkunbaconen i mindre stykker og steg det gyldent og sprødt. Tag det op og læg det til side. Kom kødet tilbage i gruden og tilsæt de rensede og kvartede champignoner samt perleløg. Tilsæt ribsgelen, sennep, soja, knust enebær, timian, boulion og vand. Lad detsmåkoge i 15minutter. Udrør maizenamelet og jævn saucen. Smag til med salt og peber. Vend baconen i lige før serveringen. Skræld rødbederne og riv dem groft. Skær æblet fri for kærnehus og skær det i små tern. Vend dem i rødbederne sammen med honningen, fromage fraice og revet peberrod. Server retten med de ovnstegte katoffelbåde og rødbedesalaten. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |