Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyld kikærterne ogsæt dem i blød i 24 timer om der bruges tørret kikærter. Ellers tager man og køber kikærter på dåse dem kan man købe i de fleste indvandrebutiker. Sæt 8 dl. kikærter (fra dåse) over i boulionvandet og kog dem op i 10 minutter. Gem 2 dl af kogevandet og lad ærterne dryppe godt af. Pil og hak løgene snit hvidløg og skær peberfrugterne ud i tern. Rist baconen i en gryde og tilsæt løg, hvidløg og chili samt kikærterne. Kom de hakkede tomater samt purren i tillige med kogevandet. Lad retten småsimmre i 10 minutter. Smag til med salt og peber. Serveres med brød. Bemærkninger: Kan serveres med kylling eller fast hvid fisk til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |