Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil og hak løg og hvidløg og svits dem i lidt olie. Hak den røget kalkunbrust og rist den med. Kom 1 spsk. paprika i og tilsæt boulionterning og vand samt ketxhupen.Hak persillen og kom den i sammen med creme fraicen. Småsimmer saucen og smag til med salt og peber. Snit 4 pæne schnizler og bank den lidt. Krydr med salt, peber og resten af paprikaen og brun dem på en pande i lidt olie. Læg kødet i et ovnfast fad hæld saucen over og sæt retten i ovnen i 20 minutter ved 200°. Imens koges risene i vandet tilsat salt. Når de er kogt røres ærterne i og det står lidt til ærterne er varmet igennemen. Lav salaten hæld dressing over og server maden. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |