Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil og snit rødløget. Vask peberfrugten og skær den i tynde strimler. Skær kartoflerne i både. Pisk dressingen sammen af, hvidvinseddiken, olivenolien, vand, sennep og fint hakket dild. Kom alle ingredienserne i en stor skål og vend dressingen omkring grønsagerne. Smag til med salt og peber. Bemærkninger: Kan spises som selvstendig middagsret. Bruges til en frokost rækker til 4 pers. med lidt brød til, eller til en buffe. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |