Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Anret forelfileterne på 2 tallerkner. Rør halvdelen af fromage francen sammen med salt og peber og tilsæt fintsnittet agurke. Læg en stor skefuld agurkesalat ved fisken. Blend ærterne med resten af fromage francen smag til med salt og peber. Anret mørbraden med ærtepuren. Læg et par skiver leverpostej sammen med afdryppede syltede rødbeder. Læg salatblade under pålæget og skær frugten ud i mundrette stykker og læg det på tallerkenen. Snit rugbrødet i trekanter og læg dem på tallerkenen ligeså. Bemærkninger: Der kan bruges andre slags pålæg hvis man ikke har dette hjemme. Prøv at få lidt fisk på tallerkenen hver gang man spiser frokost. Det er sundt og man spare penge på ikke at skulle købe de dyre fiskeolie piller. Det smager så meget bedrer og ser godt ud på tallerkenen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |