Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil og hak løget fint. Skræl gulerødder og kartoffler og snit dem i passende stykker. Svits dem hurtigt i en gryde med olien. Tilsæt boulionterningerne og vandet. Snit hvidkålen i mundtette stykker og kom den i gryden. Tilsæt timianen, salt og peber. Lad retten småsnurre i 20 minutter. Server brød til suppen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |