Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Marinaden: Pres hvidløgne i en skål og rør ananassaft, limesaft, appelsinsaft, kanel, nilliker, timian, tabasco, salt og peber sammen. Skær kakunen i skiver og læg den ned i marinaden. Lad det trække i 2-3 timer i køleskab. Pil og skær rødløgene i skiver. Kom dem i en anden skål og bland olivenolien, eddiken farin hvidløg, merian, spiskommen, allehånde, salt og peber i skålen og lad det trække til serveringen. Sæt kartofflerne over at koge så de kan være færdig samtidig med stegetiden på kødet. Sæt en pande over med lidt olie på og varm den godt op steg kalkunen ca. 3 minutter på hver side. Riv nu salatblade i mindre stykker om de er meget store og vend dem i løgene lige før serveringen. Server kalkunen, kartofflerne og rødløgsalaten sammen. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |