Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Riv skallen fra en appelsin. Pres saften fra den ene appelsin Kom det i en gryde sammen med knust hvisløg, salt og couscoussen. Lad det få et opkog og sluk straks. Lad det stå i 5 minutter under låg. Snit guleroden og forårsløgene fint. Vend det i couscoussen sammen med olien. Anret på 2 tallerkner. Pil avocadoen og skær den i skiver. Skær skrallen af appelsinerne og skær filerene fri. Fordel avocadoen og appelsinfileren på couscoussen. Drys med rejerne og drys med salt og frisk kværnet peber. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |