Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl kartofflerne og skær dem i mindre stykker og bring dem i kog i boulionvandet. Skræl sellerien og skær den i små tern. Kom den i gryden og lad den koge med. Når kartofflerne er møre tages de op af kogevande og kommes i et purejern og mosses til kartoffelsne. Kommes tilbage i gryden. Rens og snit porrene meget fint og kom dem i gryden sammen med timian peber og lidt revet muskatnød. Smages til med salt. Den skal være meget cremet eller koges der lidt mere på den. Server suppen med brødterninger ristet sprøde i olie og lidt hvidløg. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |