Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skær kyllingen ud i passenede små stykker og svits den i olien. Tilsæt risene samt hvisløg og forårsløg. Kom væsken på sammen med boulionen. Rør i det under vejs så det ikke sætter sig i gryden. Kom peberfrugten skåret i stykker i og tilsæt også majs og ærter. Kom tomater skåtet i tynde både i og lad retten småsimmre til væsken er opsuget og risene kogt. Tilsæt krydderrier og smag til med salt og peber. Hak korianterne og vend dem i retten lige inden serveringen. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |