Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær kyllingen ud i passenede små stykker og svits den i olien. Tilsæt risene samt hvisløg og forårsløg. Kom væsken på sammen med boulionen. Rør i det under vejs så det ikke sætter sig i gryden. Kom peberfrugten skåret i stykker i og tilsæt også majs og ærter. Kom tomater skåtet i tynde både i og lad retten småsimmre til væsken er opsuget og risene kogt. Tilsæt krydderrier og smag til med salt og peber. Hak korianterne og vend dem i retten lige inden serveringen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |