Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom olien i gryden og svits de vaskede og udskåret grænsager sammen med risene. Tilsæt flåete tomater og væske samt boulion. Kom krydderrier i og lad det småsimmre i 10 minutter indtil væsken er op´suget. Kom majs og ærter samt cocktailpølser. Varm det igennemen og smag til med salt og peber og evt lidt sirup hvis tomaterne er for syrlige. Skær agurken i tern eller stave og server dem til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |