Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hak løgene, hvidløg og persillen fint. Svits løg i olien, tilsæt de hakkede/flåede tomater samt hvidløg og persillen. Rør i saucen ofte og lad den koge 10 minutter. Rens blomkålen og kog den mør i let saltede vand i 7 minutter. Tag blomkålen op og læg den i et ildfast fad. Pisk æg, salt og peber sammen. Hæld først tomatsaucen, dermest de sammenpiskede æg. Bages i ovnen ved 180°C. i 20 minutter. Serveres som selvstendig ret, eller med stegt kalkunbryst varmt, eller koldt og med flute til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |