Fredag 23. Maj 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær melonerne i kvarte og fjern kernerne ud med en ske. Skær skallen af melonerne. Skær kødet i mindre tern. Skær vindruerne i halve og fnern stenene. Kom det i en pæn serveringsskål og drys flormelis over. Riv skallen på limen og pres den for saft ned til frugten. Vend frugten rundt så flormelisen fugtes og søder frugten. Lad det trække køligt i 15 minutter. Server evt kold flødeskum, creme fraiche eller en vanilliecrem til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |