Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Agurkesalat: Rør vineddiken, sukker og salt sammen til det er opløst. Tilsæt revet ingefær og fint hakket chili. Vask agurken, skær den i tynde skiver og vend den i lagen. Sæt den koldt og lad den trække i et par timer. Ælt kødet sammen med de frisk hakkede urter og lidt salt, peber og lidt limesaft. Form kødet til 2 bøffer og steg dem på en pande i lidt olivenolie. Lun bollerne i ovnen. Kom et salatblad på hver og kom derpå bøfferne, læg agurkesalaten ovenpå og et par skiver tomat og et par løgringe. Velbekommen og god fornøjelse. Bemærkninger: Hvis man er til det kan et par baconskiver også¨gøre underværker. Hvis du er bange for fjerkræ så skift kødet ud med oksekød eller kalv/flæske hakke. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |