Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at lave tormatsaucen. Varm de 2 spsk. oliven olie op i en sauterpande. Tilsæt den ternede chorizo eller italiensk hvidløgs pølse. og steg den i to minutter. Tag pølsen op og kom løg snittede på langs på panden. Sauter til løgene er klare. Tilsæt lauerbærblade, paprika, chili, friskkværnet peber samt hakkede tormater (der kan godt bruges friske hakkede tormate om man heller vil det) og tilsæt også halvdelen af vinen. Lad det småsimer i 20 minutter meden du ordner fisken og sætter kartoffler over at koge samt ordner salaten. Efter 20 minutter tilsættes resten af vinen og pølsen samt halvdelen af persillen som er fint hakket. Smag til med salt og evt mere peber. Vend fisken i hvedemelet og steg den for høj varme i resten af olien et par minutter på hver side. Kom halvdelen af saucen i et ovnfast fad og lag fisken derpå kom resten af saucen over, dæk med folie og sæt fadet i ovnen. Ovnen tempratur skal være 180° og fisken skal have 20 minutter deri. Kom evt de kogte kartoffler i et ildfast fad med lidt olie og sæt det i ovne samtidig. De bliver dejlige. Drys med resten af persillen inden servering. Citronen skæres i både og lægges ved fisken. Bemærkninger: I steden for chorizo eller hvidløgspølse kan man bruge lufttørret skinke. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |