Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Dagen før frokosten: Opvarm ovnen til 175°. Læg ørredefileen i en bradepande. Bland ingredienserne til lagen: Vand, citronsaft, 1 tsk. estragon, 1 spsk. salt og peberkorn. Giv den et opkog og hæld den over fisken. Sæt den i ovnen i 15 minutter. Tag den ud og lad den afkøle. Lad fisken trække i lagen til næste dag i køleskabet. På dagen: Rør creme fraichen og let pisket fløde sammen. Rør krydderierne i og smag til med salt og peber og peberrod om man syntes. Læg ørrenen på et fad og server peberrodscremen til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |