Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd for ovnen ved 180°. Dup torskestykkerne tørre og krydr med hvid peber. Vikl parmesanskinken omkring fiskestykkerne og læg disse i en bradepande med bagepapir i bunden og op af siderne. Pensel med lidt olie og sæt fisken i ovnen i 10 minutter. Risotto: Pil og hak løg og svits dem i olien. Tilsæt champignonene og lad det snurre et par minutter. Tilsæt derpå ris og steg dem med i 8 minutter meden du tilsætter hvidvin og vand samt boulionterningerne. Rør i dem hele tiden så de ikke brænder på. Kom parmesanosten i og smag til med salt og peber. Strø fint hakket persille på og vend lige før serveringen. Server risottoen, fisken og brød. Bemærkninger: Det er en sund ret og let af lave og de fleste børn kan spise det fordi der ikke er ben i fisken. Er man nu ikke til fisk kan denne erstattes med kyllingebryster Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |