Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Del kyllingen i 8 stk. Brun den i olie og krydr med salt og peber. Tag dem op. Sauter champignonene, hvidløg samt de røde løg i olien. Kom tomaterne og rosmarin samt hvidvin i gryden. Læg kyllingen tilbage i gryden og lad det småsimmre i 40 minutter. Skræl kartofflerne og kog dem møre. Kog mælken op. Mos kartofflerne og tilsæt mælk og smør under omrøring med elpiskeren. Smag til med salt og evt lid reven muskatnød om man kan lide det. Smagf kyllingen til med salt og peber. Server mosen til kyllingen. Server evt kogt majs til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |