Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør smøret (125g.), flormelis, vanilliekorn, revet citronskal, salt, æggeblommer, vand og melsammen til en tærtedej. Saml det hurtig og læg det i køleskab i minst en time. Rul dejen ug og beklæd en tærteform med denne. Sæt den i fryseren i en time. Bages i forvarm ovn ved 180° i 12 minutter eller til den er lyse brun. Dæmp varmen i ovnen til 170° Blendt mandlerne til mel. Bland det i melet og rør smør, sukker, vanilliekorn, grappa og æg sammen til en ensartet cremet masse. Skær et kryds i finerne ig fjern evt stilken. Sæt dem i tærteformen og drys sukker, vand, timian og revet appelsinskal heri. Fordel den cremet dej rundt om og sæt den i ovnen i 40 minutter eller til den er gylden og fast. Lad den afkøle en 30 minutter inden serveringen og server creme fraiche, eller mascarpone creme til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |