Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær toppen af tomaterne og skrab indmaden ud. Hak låget og indmaden og bland det i kødet sammen med basillikum, salt og peber. Rør ægget i og tilsæt rasp. Kom ærterne i og fordel farsen o de 8 tomater. Hvis det ikke kan være der alt sammen så form resten til deller der steges sammen med tormaterne i et ovnfast fad. Drys med ost og fordel smørret oven på. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 30 minutter. Kog kartofflerne i vand og bland salaten imends. Sæt tormaterne på stort fad og vend de kogte kartofler i smørret i det ovnfaste fad og anret dem på fadet sammen med de fyldte tormater. De evt. deller der er blevet stegt kan gemmes og bruges til madpakkerne i morgen. Vend olie-eddike dressingen i salaten og server den til maden. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |