Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Start med at sætte boullion,suppeurter og timiankviste over at småkoge en 1-1½ time.Sæt kartofflerne over at koge så de kan pille når kødet sættes i ovnen. Fillodejen tøs op. Champignonene renses og skæres i skiver. Spinaten snittes i mindre stykker. Olien kommes i en gryde og champignonene tilsættes ved høj varme. Når væden er fordampet tilsættes spinaten og revet muskatnød. Varmes godt igennemen og smages til med lidt salt og peber (tag højde for hamburgerrygen er salt.). 4 pladerfillodej lægges på et stykke bagepapir. Kom lidt grønsagsblanding på og læg hamburgrygen på. Fordel resten på begge sider og ovenpå. Pak hamburgrygen ind i dejen og pensel med sammenpisket æg. Sættes i ovnen ved 200° i 50 minutter på midterste rille. Pil kartoflerne og rør marinaden sammen. Grov sennep, farin og olie. Lægges i ovnfast fad og sættes i ovnen de sidste 10 minutter og forsætter med at stå i ovnen yderlig 10 minutter meden der gøres klar til serveringen. Rødvinssaucen lave færdig sig grønsagerne fra og kom den tilbage i gryden. Tilsæt rødvin og jævn med marisenamel udrørt i koldt vand. Smages til med salt peber og kulør. Husk den skal være rygen varm ved serveringen. Lad kødet trække i 10 minutter inden det skæres ud i passende stykker. Server kødet med de sennepsmarineret kartofler og rødvinssauce. Bemærkninger: Dette er en middag der kan imponere de fleste men ikke er særlig besværlig og smager hammer godt. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |