Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt boulionen og suppeurter samt timianen over at småkoge i 1-1½ time. Si grønsagerne fra og kom suppen tilbage i gryden. Tilsæt rødvinen. Rør jævningen og tilsæt til passende konsistens. Smag til med salt og peber. Husk saucen skal være rygene varm ved serveringen. Bemærkninger: Kun fantasien og dine smagsløg sætter begransninger på hvor du bruger saucen. Lav evt. en stor portion men vent med at jævne til du skal bruge den og frys så ned i mindre portioner til en grå hverdagsret og pift meden op med denne sauce. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |