Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Gå sværen igennemen den skal være ridset helt ned til kødet og gnid så salt godt ind i mellem sværen. Læg den i et ovnfast fad og hæld vandet ved. Sæt den i ovnen ved 200° i 1½ time. Del Rødkålen og fjern stokken. Del æblerne og fjern kærnehus og snit dem i små tern og kom dem i gryden. Snit kålen meget fint i små bukketer og sæt den over i en gryde med eddiken, ribsgele lidt salt og peber samt sukker. Lad det småkoge i 30 minutter for svag varme sørg for det ikke sætter sig på bunden. Tilfør evt. en ½ dl vand om det koger tør. Sæt kartoflerne over at koge og pil dem. Tag skyen fra stegen og kom den i en gryde ryst mel og vand sammen til en jævning og jævn skyen tilsæt lidt kulør og smag til med salt og peber samt ribsgele. Server ribbenstegen med kartofler og rødkål. Bemærkninger: Resten af stegen og rødkålen bruges til sandwich dagen efter endten til frokost hjemme eller i madkassen. Det er også en god ting til en skovtur. Brug evt sandwichbrød som er let ristede. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |