Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Bund: smuldr mel, smør og sukker sammen og saml dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile koldt en ½ time tid og rul den derpå tyndt ud. Smør en tærteform med smør og læg dejen i. Forbag bunden ved 200° i 6-7 minutter. Mal mandlerne til mel. Pisk æggehviderne stive. Pisk sukkeret i tilsæt rom og vend mandelmelet i. Kom dejen i tærteformen og bag den yderlig i 12-13 minutter. Lad kagen køle helt af inden næste tiltag. Sæt husblasen i blød i koldt vand. Si bærrene fra og hak dem fint. Kom dem tilbage og varm dem op. Knug husblasen fri for vand og kom den i kirsebærsaucen. Tilsæt revet limeskal og saften fra limen. Lad det køle af og kom den halvstive kirsebærsauce øverst på mandelkagen. Sæt den koldt til den er helt stiv. Pyntes med ananaskirsebær. Rør creme fraichen med vaniliesukkeret og hakket pistaciekerner. Server kagen med cremen. Bemærkninger: Hvis man vil kan man bruge kagen hellig tre kongers aften og så gemme en hel mandel i kagen. Husk så at have. Kongekroner og gave til den heldige finder. Velbekommen og god fest. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |