Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Dejen samles af: Margarinen, hvedemel,fuldkornsmel,salt og kærnemælk. rykkes ud i et tærtefad, som er smurt med smeltet smør. Som så har stået i køleskabet en 10 minutter. Porrerne snittes fint. Bønnerne skæres i mindre stykker. grønsagerne placeres i tærtefader, æggene piskes sammen og hældes over. Drys med salt og peber. Bages ved 180°C. i 20 minutter. Serveres med hjertesalat og 6 skiver grov brød. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |