Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 250°. Befri mørbraden for sener og fedt. Skær den i 8 skiver, der bankes let med håndroden. Brunes i olien på en stegepande. Lægges i et ovnfast fad og kryderes med salt og peber. Brun løg og champignonerne på panden og læg det oven på mørbradene. Kog panden af med vand og fløde og hæld det over fadet. Sæt det hele i ovnen i 15 minutter. Server de lune mørbrader med rugbrød og agurkesalat. Bemærkninger: Server gerne en grøn salat til uden dressing men brug lidt af lagen fra agurkesalaten. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |