Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Halver peberfrugterne, rens dem og skær dem i tern. Skræl gulerødderne og kartoflerne. Skær kartoflerne i tern og gulerøddrene i skiver. Pil løg og hvidløg og snit dem fint i skiver. Riv limefrugten og pres saften. Svits grønsagerne i olien de må ikke tage farve. Tilsæt vand og boulionterning og lad de småsimmre et par minutter. Kom kokosmælken og karryen i. Tilsæt limeskal og saft. Skær fisken i små mundrette stykker og tilsæt den til suppen. Lad det koge op og smag til med salt og peber og evt mere karry om man ønsker den stærker. Server suppen rygene varm og med flute til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |