Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bland marinaden til kødet af: Fint hakket løg, presset hvidløg, olie, appelsinsaft, salt, spiskommen, ingefær og paprika. Skær kødet i små stykker og kom det i marinaden og lad det marinere i minst 2 timer gerne længer i køleskabet. Kog tomaterne og honningen op og smag til med chili. Brun kødet inkl. marinaden i en stor gryde og kom så tomatsaucen heri. Lad det små koge i 50-60 minutter. Læg fignerne i en skål og kom kogende vand over dem. Lad dem trække i 10 minutter. Sæt risene over at koge efter anvisningen på posen, så risene er færdig samtidig mer kødet. Si vandet fra og snit fignerne i mindre stykker. Kom fignerne i gryden sammen med kanelen og appelsinskal. Lad det kogen med de sidste 15 minutter. Smag til med salt og chili. Bemærkninger: Denne ret kan man lave i god tid gerne dagen før man vender gæster ide den smager endnu beder dagen efter. Kødet bliver endnu mere mørt og alle krydderierne blomstre fuld ud. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |