Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Gele: Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 minutter. Giv sukker og vand 3/4 dl.) et opkog. Læg den udblødt husblas heri. Tilsæt de let optødet, mostede frossende hindbær og rør det godt sammen. Fordel massen i 4 glas/portionsskåle og sæt dem i køleskabet. Rismoussen: Kom grødrisene i en kasserolle og kom vandet ved (1,5 dl.) Bring det i kog og tilsæt mælken, vanilliestang og salt. Læd grøden koge rør jævnligt så den ikke sætter sig på bunden af gryden. Afkøles så den er helt kold. Pisk æggehvidern og tilsæt flormelis og pisk så det bliver en tyk marensmasse. Pisk fløden stiv og vend den i den kolde grød. Husk at fjern vanilliestangen og skrab kornene i grøden. Fold nu æggehvidenmassen i og fordel den oven på gelen. Servere kold evt pyntes med et par citronmeliseblade eller mynteblade eller lidt hakket mandeler. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |