Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Mel og margarine smuldres og resten blandes i. Lad dejen hæve ca. ½ til 1 time. Lav remonce i mellemtiden. Dejen udrulles til en cirkel, hvoraf der laves 8 horn. Remonce smøres på, og der lægges nougat eller marcinpan på hver stykke. De rulles fra den brede ende til horn. Pensles med æg og perlesukker el. nøddeflager. Bages ca 15 minutter ved 200 - 225 grader. Bemærkninger: Hornene kan fryses. En særlig tak til Winnie. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |