Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kom fuldkornsmelet og havergryne i en skål. Hæld varmt vand over. Lad blandningen stå til den er lunken. Smuldr gæren i og rør godt rundt til den er opløst. Tilsæt salt og hvedemel, ælt dejen godt sammen. Sæt dejen til hævning, under et viskestykke i 30 minutter. Slå dejen ned og form 8 boller. Sættes på bageplade med pagepapir. Dæk dem med viskestykket igen, efterhæves i 30 minutter. Pensles med æggehviden. Bages ved 225C. i 15 minutter. Bollerne er fryse egnet. Kan bruges til middagsmad, frokost, mellemmåltid og morgenmad. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |