Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 200°. Drys sildefilerne ind-og udvendigt med nellike, allehånde, salt og peber.og læg dem i en lille ovnfast fad forret med bagepapir. Snit skalotteløgene fint og kom dem i en gryde sammen med øl, eddiken, farinen, laurbærblade, salt og hele peberkorn. Giv lagen et opkog og hæld den over sildene. Sæt fadet i ovnen i 12 minutter. Serveres varme, lune eller afkølede med rugbrød til. Bemærkninger: Kan serveres med kartofler til drysset med dild. Rækker da kun til 2 personer om det serveres som aftensmad. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |