Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Svits baconen i den gryde som suppen skal laves i. Tag den op når den er sprød og gylden. Svits grøntsagerne i gryden i baconfedtet. Kog suppenudlerne i rigeligt vand som efter anvisningen på pakken. Kom de to slags juice i gryden sammen med bouillonterningerne, salt og peber og lad det småsimmre i 15 minutter. Suppenudler tilsættes, samt kød- og melboller. Til sidst hældes fløde i. Baconterningerne drysses i. Smag til med salt, peber og evt. chili hvis man gerne vil have den lidt mere eksotisk varm. Bemærkninger: Serveres med brød og evt. creme fraiche og revet ost. Tak til Carsten. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |