Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Katofflerne vaskes, eller skralles alt efter årtiden. Skæres i trekanter. Kommes i en frysepose. Olien kommes deri og salt og de hakkede og knuste kryderiet ligeså. Ryst nu posen og det fordeler sig pænt, på alle kartofflerne. Hældes ud på bradebanden og bages i ovnen ved 200C. i 45 minutter. Kan serveres til alt. De kan også bruge andre krydderier om de vil. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |