Mandag 12. Maj 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med saucen: Hak skalotteløgene fint og kom dem i en gryde sammen med hvidvinen. Kog ind til det halve og tilsæt boulionen. Kog det ind til det halve og tilsæt piskefløden. Kog det til en cremet konsistens og pisk sennupen heri. Smag til med salt og peber. Krydr sildefilerne med salt og peber. Bland melet med den finthakkede persille og timianen og vend sildene heri. Steg dem gyldne i smøret på en pande i 4-5 minutter på hver side. Server med sennupssaucen og brød eller kartofler drysset med dild. Bemærkninger: Der kan serveres kogte kartofler med dild drys både til frokost såvel som til aftenmad. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |